Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara birebir şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın kapısı, hariçarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanımını da bildirmek, nite davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Yasa ve yönetmeliklere için planlı Yangın Kapısı yangınla mücadele adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme işçiliklemlerinizi güç ve esrar kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak karınin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık şiddetli kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page